Meniu principal

”Zonă liberă de corupție”, în fața PSD Sibiu. Protestul mut durează de circa 48 de ore

”Zonă liberă de corupție”, în fața PSD Sibiu. Protestul mut durează de circa 48 de ore

Protestul mut din faţa sediului PSD din Sibiu, unul autorizat de autorități, durează de aproape 48 de ore. Cetățenii au instituit ”o zonă liberă de corupţie” şi cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de zone şi în alte oraşe din ţară.

Miercuri, la ora 12.00, va avea loc un nou flashmob. Organizatorii au transmis că protestul a fost autorizat, iar autorităţile le-au cerut să delimiteze clar zona în care are loc manifestarea.

”Vom sărbători printr-un nou flashmob în Zona liberă de corupţie Sibiu. Hai şi tu! Începem la 12 fix. Doar împreună suntem puternici! Coregrafia rămâne aceeaşi ca şi ieri. Avem o zonă delimitată, o zonă liberă de corupţie. Vă invităm să realizaţi şi în alte oraşe din ţară astfel de zone libere de corupţie”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook ”Vă vedem din Sibiu”. 

Potrivit acestora, de 48 de ore de când a fost demarat protestul – cel mai lung de până acum organizat în municipiul Sibiu – reprezentanţii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei. 

Încă de luni de la prânz, se desfăşoară în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD SIbiu un protest mut faţă de modificarea legilor justiţiei. 

Participanţii au mesaje antiguvernamentale, pancarte cu textul ”Toţi pentru justiţie”, dar şi bannere pe care scrie ”Vă vedem”. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.