Meniu principal

Zmeura de Aur 2017: ”Batman v Superman: Dawn of Justice” şi ”Hillary’s America”, câte patru trofee

Filmul "Transformers: The Last Knight" a primit nouă nominalizări la Zmeura de Aur

Lungmetrajul ”Batman v Superman: Dawn of Justice” şi un documentar care o critică pe Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, intitulat ”Hillary’s America”, au câştigat fiecare patru trofee, sâmbătă, la Los Angeles, la gala premiilor Zmeura de Aur, distincţii ce recompensează cele mai slabe prestaţii actoriceşti şi filme din anul precendent, informează Reuters.

Documentarul despre Hillary Clinton, al cărui titlu complet este ”Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party”, regizat de Dinesh D’Souza, a fost desemnat cel mai prost film al anului 2016.

Dinesh D’Souza, un comentator conservator şi autor de bestselleruri, a fost desemnat ”cel mai prost actor” – pentru rolul de narator al acestui documentar – şi ”cel mai prost regizor”, alături de Bruce Schooley. 

Trofeul aferent categoriei ”cea mai proastă actriţă” a fost câştigat de Rebekah Turner, care o interpretează pe Hillary Clinton în acest film.

Filmul ”Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party” a avut încasări modeste – 13 milioane de dolari – în box office-ul din America de Nord.

Premiile Zmeura de Aur au fost atribuite sâmbătă după-amiază în Hollywood, într-o ceremonie online, la finalul unui sezon cinematografic marcat de numeroase discursuri înflăcărate şi de proteste faţă de politicile şi comportamentul preşedintelui american Donald Trump. Sezonul premiilor cinematografic va culmina şi se va încheia duminică seară, odată cu decernarea premiilor Oscar.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.