Meniu principal

Zeci de percheziţii în trei judeţe şi în Bucureşti într-un dosar de contreabandă cu ţigări

Sute de percheziţii în Capitală şi în 28 de judeţe, în cadrul a 15 dosare instrumentate de DIICOT

Peste 50 de percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Călăraşi, Ilfov, Giurgiu şi în Bucureşti, 38 de persoane urmând să fie duse la audieri.

“La această oră, peste 250 de poliţişti din Călăraşi, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 53 de percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov, Giurgiu şi municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete. 38 mandate de aducere vor fi puse în executare”, anunţă Poliţia Română.

Acţiunea are loc în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – iunie, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, depozitat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă şi ulterior oferite spre comercializare pe raza judeţului Călăraşi.

Poliţiştii vor pune în aplicare 38 mandate de aducere, aufierile urmând să aibă loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

La acţiune participă şi poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.