Meniu principal

VIDEO Sesiune tragi-comică de stand-up comedy, la PNL

PNL a depus moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii

Ședinţa în cadrul căreia PNL Suceava și ales conducerea a avut accente vădite de stand-up comedy. Discursul unui fost primar din Fălticeni a devenit viral pe Facebook, deși a fost presărat cu dojane specifice zonei, la adresa fostei și actualei conduceri a PNL. Cu toate acestea, Vasile Tofan a primit multe aplauze din sală. Fostul edil a povestit într-un mod inedit relaţia dintre PNL și PDL, dar şi cum au fost numiţi ultimii preşedinţi ai formațiunii.

După ce am câştigat preşedinţia, a rămas partidul fără conducător. Atunci, mai marii noştri de la Bucureşti s-au adunat în faţa şefului şi au spus: Ja wohl, Herr president! Am înţeles, domnişoara Alina, fată cuminte, inteligentă, tânără. Noi, vajnici bărbaţi o să o apărăm, nu cumva să-i fure Liviu sandvişul sau Victoraş să-i copie temele”, a spus Vasile Tofan, vicepreședinte PNL Suceava.

Vasile Tofan continuat cu propria interpretare privind evoluţia partidului după ultimele alegeri parlamentare, în care PNL a eșuat lamentabil.

S-au adunat şi a zis unul dintre dânşii, nici nu contează cine: ştiţi voi care e filiala cu cele mai bune rezultate la generale? Până să răspundă, tot el dă răspunsul: Sibiu! Aaaa! Mănuşă! Dar cine e preşedinte la Sibiu? Cum, nu ştii? Doamna Raluca. Fată finuţă, damă de salon. Mănuşă ne vine”, a spus Vasile Tofan.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.