Meniu principal

VIDEO Parlamentarii Puterii – huiduiți la plecare, cei de la USR – aplaudați

Protest la Parlament, împotriva votului ”grăbit” pe Statutul magistraților

UPDATE: La finalul lungii zile din Parlament, protestatarii rămași în fața uneia dintre ieșirile Casei Poporului i-au huiduit copios pe aleșii Puterii care plecau spre case. De menționat că jandarmii au format un lung cordon astfel încât mașinile demnitarilor să poată trece. Parlamentarii USR, în schimb, au venit în mijlocul mulțimii , fiind aplaudați. Oamenii au scandat ”USR, USR, USR”, ”Mulțumim!” și ”Uniți, salvăm toată România!”.

UPDATE: Potrivit Hotnews, numărul protestatarilor a scăzut la circa 1.000. Unii vin, dar cei mai mulți pleacă. Aceștia se află pe trotuarul din fața Parlamentului, și pe cel dinspre parcul Izvor. Au mai plecat și din forțele de ordine.

Protestatarii scandează “Pui de hoți și de mafioți!”. Sute de oameni au ieșit în stradă și la Cluj. 

BUCUREŞTI, LIVE de la Palatul Parlamentului, protest LEGILE JUSTIŢIEIPlecarea parlamentarilor huiduită de protestatarii hoției#nuscapati #vavedem

Posted by Rezistenta TV on 6 Decembrie 2017

Atitudinea parlamentarilor de la Putere, de a trece pe repede înainte amendamentele la prima dintre cele trei legi ale Justiției, cea privind Statutul magistraților, i-a făcut pe membrii comunității Corupția Ucide să renunțe la decizia de a nu organiza proteste până la înmormântarea Regelui Mihai.

În contextul în care Opoziția, formată din PNL și USR, a încercat din răsputeri, miercuri, să nu lase ca amendamentele să fie supuse la vot fără dezbatere, un protest a fost anunțat, pe Facebook, pentru această seară, la Parlament.

”Hai in stradă! Apărăm democrația!

În acest moment legile Justiției sunt votate în plen. Dezbaterea a fost boicotată și procedurile nu sunt respectate. Suntem în situația în care o gașcă de infractori vor să treacă pe repede înainte legalizarea furtului.

Urmăriți liveurile din timpul dezbaterii și dacă considerați că trebuie să ieșiți in stradă ca să apărați statul de drept acum este momentul.

Posted by Rezistenta TV on 6 Decembrie 2017

Ne vedem la parlament!

P.S. : Facem apel către toți cetățenii :

FARA VIOLENȚĂ!!!
Fiecare persoană este raspunzatoare de faptele sale și va răspunde în fața legii”, precizează Comunitatea Corupția Ucide.

(foto: Facebook)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.