Meniu principal

Vasilica Viorica Dăncilă: Un Congres aduce sănătate în cadrul unui partid

Vasilica Viorica Dăncilă: Un Congres aduce sănătate în cadrul unui partid

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la finalul CExN al PSD, că “majoritatea covârşitoare” a membrilor au votat pentru organizarea unui Congres extraordinar, afirmând că acesta “aduce sănătate în cadrul unui partid”.

“Majoritatea covârşitoare este pentru organizarea unui Congres, un Congres aduce sănătate în cadrul unui partid, nu vedem de ce să nu avem un Congres. S-a cerut părerea tuturor membrilor CExN, deci nu putem să stabilim înainte până nu discutăm în forul statutar”, a declarat Dăncilă la finalul CExN, citată de News.ro.
Premierul a mai afirmat că încă nu au fost stabilite punctele care se vor discuta în cadrul Congresului extraordinar.

“Nu am discutat încă punctele pe care le vom discuta la congres, s-a vorbit despre oportunitatea organizării uni congres în PSD, cred că este normal ca în cadrul unui congres să spunem măsurile, stadiul unor măsuri din programul de guvernare, dar acest lucru îl vom vorbi.”, a continuat aceasta.

Social-democraţii au votat, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, ca în data de 10 sau 17 martie să aibă loc Congresul extraordinar al PSD cerut de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.