Meniu principal

USR: Din nefericire pentru România, Iordache va reveni în Comisia Juridică din Cameră

Dan Barna (USR) anunță depunerea unei moțiuni simple pe Justiție

Demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, nu a potolit spiritele nici în stradă, și nici în rândurile Opoziției din Parlament.

Uniunea Salvați România (USR) a precizat, joi, prin intermediul purtătorului dău de cuvând, Dan Barna, că, ”din nefericire pentru România, Florin Iordache va reveni în Camera Deputaţilor în Comisia Juridică, de unde va avea mijloacele şi va continua, fără îndoială, să promoveze aceleaşi valori toxice pentru statul de drept”.

“După ce prin iniţiativele sale noctambule ‘legale şi constituţionale’ a reuşit să provoace cele mai numeroase proteste civile din istoria României, domnul Florin Iordache a acceptat astăzi să îşi prezinte demisia. Consecvent cu iniţiativele mandatului său care a stat sub semnul minciunii, găsim şi în declaraţia sa finală dezinformări abil împachetate cum ar fi aceea ca OUG 13 (aceea adoptată) ar fi trecut prin dezbatere publică. Un act de o neechivoca imoralitate publică prin care statul de drept a fost agresat, un act evident şi explicit creat pentru politicienii cu probleme penale şi pentru Liviu Dragnea în mod expres, ne este prezentat în declaraţia domnului Iordache ca un succes de tehnică legislativă, neînţeles de cetăţeni”, a declarat Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

El a afirmat că, ”din nefericire pentru România”, Iordache va reveni în Camera Deputaţilor în Comisia Juridică, ”de unde va avea mijloacele şi va continua, fără îndoială, să promoveze aceleaşi valori toxice pentru statul de drept, precum cele care au scos 600.000 de cetăţeni în stradă”.

”Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu şi producătorul Liviu Dragnea sunt asteptaţi pentru decontul echipei de producţie”, a concluzionat purtătorul de cuvânt al USR.

(foto: Turnulsfatului.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.