Meniu principal

UPDATE: Societatea de transport public din Tulcea va închiria autobuze din alte județe

“Au ars garajul, atelierul mecanic şi hala în care erau garate autobuzele peste noapte, atunci când se anunţă temperaturi de zero grade. Aveam 27 de autobuze, mai avem 12 cu care acoperim aproape 50 la sută din capacitatea de transport”, a afirmat Lucian Daniel Bălan.

UPDATE: Directorul general al societății locale de transport public, Lucian Daniel Bălan, a declarat, pentru News.ro, că incendiul a afectat garajul, atelierul mecanic şi hala în care erau garate peste noapte autobuzele. Potrivit acestuia, societatea mai are 12 autobuze dintr-un total de 27.

“Au ars garajul, atelierul mecanic şi hala în care erau garate autobuzele peste noapte, atunci când se anunţă temperaturi de zero grade. Aveam 27 de autobuze, mai avem 12 cu care acoperim aproape 50 la sută din capacitatea de transport”, a afirmat Lucian Daniel Bălan.

Până în acest moment, nu au fost stabilite nici valoarea pagubei și nici cauza izbucnirii incendiului.

UPDATE: Potrivit AGERPRES, nu mai puțin de 15 autobuze şi un microbuz, adică aproximativ jumătate din parcul de autovehicule al societăţii Transport Public SA, au fost distruse în incendiul din noaptea de joi spre vineri.

“Într-o primă evaluare, şapte autobuze ar fi suficiente pentru asigurarea transportului în comun în municipiu şi înţeleg că deja adjunctul directorului societăţii Transport Public SA a plecat la Constanţa pentru a discuta cu colegii de acolo în vederea închirierii unor autobuze”, a spus primarul Constantin Hogea, citat de AGERPRES.

Treisprezece autobuze au ars, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui incendiu puternic izbucnit la una dintre halele societății de transport public din Tulcea. Pompierii au reușit să salveze trei autobuze. Potrivit primarului municipiului, Constantin Hogea, zece dintre autobuzele disruse au asigurare Casco. Nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de joi spre vineri la un incendiu izbucnit la SC Transport Public SA Tulcea. La faţa locului s-au deplasat iniţial patru autospeciale de stingere cu apă, dar în timpul intervenţiei a fost suplimentat numărul acestora, în total acţionând nouă autospeciale cu 84 de pompieri, comanda intervenţiei fiind preluată de inspectorul şef al ISU Tulcea, Daniel Petrov.

În urma incendiului au ars 13 autobuze, pompierii reuşind să salveze trei mijloace de transport. De asemenea, au fost scoase din incintă 25 de butelii cu oxigen şi trei cu GPL.

Pompierii spun că există pericol de prăbuşire a acoperişului întrucât grinzile de susţinere nu mai asigură portanţa.

Nu au existat persoane rănite în urma incendiului, iar la ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor se apropie de final.

(foto: News.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.