Meniu principal

UPDATE Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti – falsă! Polițiștii îl caută pe apelant

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti

UPDATE: Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti s-a dovedit a fi falsă, în urma controalelor desfăşurate în clădire, anunţă Poliţia Română.

„Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a încheiat. Apelul 112 nu se confirmă. Se fac verificări pentru depistarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale”, potrivit IGPR.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, luni, prin numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul Curţii de Apel Bucureşti se află o bombă. Autorităţile evacuează clădirea şi a fost solicitat şi sprijin pirotehnic.

Poliţia Capitalei a fost sesizată prin 112, în jurul orei 12.20, de un bărbat care afirmă că în interiorul clădirii Curţii de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv.

Potrivit Agerpres, au fost luate măsuri din competenţă şi urmează ca Biroul Pirotehnic al IGPR să desfăşoare activităţile specifice acestei situaţii. Apelul a fost primit în jurul orei 12,20.

Palatul de Justiţie, unde funcţionează Curtea de Apel Bucureşti şi Judecătoria Sector 5, a fost evacuat, au informat reprezentanţii CAB.

(foto: Bucurestifm.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.