Meniu principal

Universitatea Goldiș ICIM Arad, fără antrenor

Echipa feminină de baschet Universitatea Goldiș ICIM Arad s-a despărțit amiabil de antrenorul Stacy Nola. Motivele care au stat la baza luării acestei decizii au stat eliminarea încă din prima fază a Cupei României, parcursul modest din Liga Națională, dar și unele probleme de disciplină existente în cadrul lotului echipei.

Potrivit președintelui clubului Universitatea Goldiș ICIM Arad, Marcel Urban, Comitetul Director al clubului s-a întrunit luni dimineață, într-o ședință de analiză a activității echipei în acest sezon competițional. În urma ședinței s-a decis, în unanimitate de voturi, luarea unor măsuri în încercarea de a salva ce se mai poate salva din actualul sezon.

În primul rând, Comitetul Director al clubului a decis despărțirea amiabilă de antrenorul Stacey Nolan, căruia i s-a mulțumit pentru activitatea depusă în cadrul clubului și i s-a urat mult succes în cariera de antrenor.

Până la găsirea unui alt antrenor, de pregătirea echipei se va ocupa, ca interimar, prof. Dan Moraru, care va sta pe banca tehnică a echipei la următoarea partidă pe care arădencele o vor disputa în Liga Națională, în deplasare cu CSBT Alexandria, în data de 14 ianuarie.

”În cadrul ședinței de luni, Comitetul Director al clubului a decis că echipa are nevoie de un ‘șoc’, motiv pentru care s-a renunțat la serviciile antrenorului Stacey Nolan, depărțirea având loc în mod amiabil. Urmează ca, până la aducerea unui nou tehnician, de echipă să se ocupe prof. Dan Moraru”, a declarat, într-un comunicat de presă transmis luni, Marcel Urban, președintele clubului Universitatea Goldiș ICIM Arad.

(foto: www.tvr.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.