Meniu principal

Un cântăreț turc susține că este tatăl biologic al cântăreței britanice Adele

Adele a câştigat 40 de milioane de lire sterline pe parcursul anului 2016

Un cântăreț turc,în vârstă de 52 de ani, pe numele său Mehmet Asar, susține că este tatăl biologic al celebrei cântărețe britanice Adele, relatează site-ul directmatin.fr, citat de AGERPRES. Acesta este un artist folk originar din Bodrum. Într-un interviu,Mehmet a povestit că mama artistei, Penny Adkins, a vizitat Turcia în 1987, în timp ce el lucra ca șofer de taxi.

”Am vizitat zonele Bodrum și Pamukkale alături de Penny Adkins, mama lui Adele, și de prietenii săi timp de două săptămâni. Ne plăceam mult atunci. Am fost împreună două săptămâni. Ea și-a prelungit apoi vacanța și s-a întors în Anglia o lună mai târziu. A revenit la Bodrum de două ori și a stat o lună”, a precizat cântărețul.

Asar susține că i-a propus atunci să locuiască cu el în Turcia, însă Penny l-a refuzat. Cei doi au rămas în contact o perioadă după întoarcerea ei definitivă în Regatul Unit, însă legătura s-a pierdut în cele din urmă. În interviul amintit, Mehmet Asar a povestit că după premiile Grammy de anul trecut a decis să se uite la istoria vieții lui Adele.

”Atunci când m-am interesat de familia ei, am fost șocat să aflu că mama ei era aceeași femeie cu care am fost împreună în urmă cu ani de zile. Femeia pe care am iubit-o era mama lui Adele; nu s-a schimbat în pofida trecerii anilor”, a declarat Asar.

(foto: Billboard.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.