Meniu principal

Un bărbat şi o femeie din Tulcea, arestaţi după ce au răpit o fată de 16 ani dintr-un centru de plasament

Ministerul Justiţiei a lansat procedura de selecţie a noului şef al DIICOT

Un bărbat şi o femeie din Tulcea au fost arestaţi după ce, la sfârşitul lunii ianuarie, au răpit o faţă de 16 ani dintr-un centru de plasament, apoi au dus-o într-un apartament şi au legat-o cu lanţul de un calorifer, obligând-o să se prostitueze.

Potrivit DIICOT, fata a fost răpită în 26 ianuarie, din zona unui popas de pe raza comunei Horia. Cei doi inculpaţi au ameninţat-o cu un cuţit, i-au legat mâinile şi picioarele cu scotch şi au dus-o într-un apartament, unde au legat-o cu lanţul de calorifer, obligând-o să se prostitueze.

Fata de 16 ani a întreţinut raporturi sexuale cu un bărbat, după ce înainte a fost îmbrăcată cu haine noi şi i-a fost vopsit părul. Cei doi inculpaţi au făcut demersuri pentru a găsi clienţi, inclusiv cetăţeni vietnamezi, care să întreţină relaţii sexuale cu minora, spun procurorii DIICOT.

Fata a reuşit să scape marţi seară, când, profitând de lipsa de atenţia a celui care trebuia să o supravegheze, a ieşit pe geamul de la bucătărie şi a fugit, cerând ajutorul unui taximetrist pentru a chema poliţia.

În urma percheziţiilor, autorităţile confiscat un pistol cu bile marca WALTER, 401 bile folosite ca muniţie pentru pistol, un cuţit, două role de schotch cu diferite lăţimi şi un cleşte tip patent metalic.

Tribunalul Tulcea a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi răpitori.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.