Meniu principal

UFC îi oferă 25 milioane dolari lui Mayweather pentru un meci cu McGregor

UFC, cel mai important circuit de arte marțiale mixte din Statele Unite, i-a oferit suma de 25 milioane dolari fostului boxer american Floyd Mayweather pentru ca acesta să accepte o confruntare cu luptătorul irlandez Conor McGregor.

Mayweather afirmase anterior ar putea renunța la retragere dacă i se va oferi suma de 100 milioane de dolari pentru a se lupta cu McGregor, starul artelor marțiale mixte (MMA).

“Sunt singurul cu care McGregor se află sub contract (în calitate de conducător al UFC) și care poate organiza această luptă, iar oferta mea este următoarea: 25 milioane dolari pentru Mayweather, tot atât pentru Conor și vom negocia repartizarea drepturilor TV”, a declarat Dana White, președintele UFC, în cursul unei emisiuni a postului de radio FoxSports.

“Cun poți să crezi tu că poți conduce negocierile? Ultimul tău mare meci a lăsat un gust atât de amar încât nimeni nu mai vrea să te vadă”, a adăugat el la adresa lui Mayweather, referindu-se la ultima luptă a americanului, împotriva filipinezului Manny Pacquiao, care a avut loc în mai 2015 și a generat venituri record, însă din punct de vedere sportiv nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Retras din ring în septembrie 2015, Mayweather a câștigat toate cele 49 de meciuri disputate pe parcursul carierei sale, adunând totodată o avere impresionantă, estimată la 800 milioane dolari.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.