Meniu principal

Turkish Airlines le furnizează laptopturi pasagerilor în cursele spre SUA și Marea Britanie

Pilotul care l-a adus pe Erdogan la Istanbul în noaptea puciului, concediat

Compania aeriană turcă Turkish Airlines a început să pregătească, sâmbătă, laptopuri pentru pasagerii de la clasa business cu destinația SUA, zboruri în care transportul în cabină de laptopuri și tablete a fost interzis în martie, transmite agenția AFP, citată de AGERPRES.

“Am început să distribuim laptopuri pasagerilor noștri de la clasa business în zborurile cu destinația SUA. Prin acest nou serviciu, pasagerii își vor putea continua fără întrerupere activitățile personale pe laptop deasupra norilor”, a scris sâmbătă pe Twitter directorul general al companiei aeriene, Bilal Eksi.

SUA au decis să interzică laptopurile și tabletele în cabină în zborurile operate de nouă companii aeriene provenite de pe zece aeroporturi internaționale din țări arabe și Turcia, invocând un risc de atentate. Este vorba despre Turcia, Iordania, Egipt, Arabia Saudită, Kuweit, Qatar, Emiratele Arabe Unite și Maroc.

Ulterior, și Marea Britanie a anunțat o interdicție cvasi-similară care afectează Turcia și cinci țări arabe: Liban, Iordania, Egipt, Tunisia și Arabia Saudită.

Laptopuri cu ecran tactil având pe ele logoul Turkish Airlines vor fi de asemenea distribuite începând cu 12 mai pasagerilor de la clasa business din zborurile cu destinația Marea Britanie, se mai menționează în comunicatul Turkish Airlines.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.