Meniu principal

Raluca Turcan (PNL), apel la partidele din Opoziție pentru sprijinirea moțiunii de cenzură

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu își sapă singur groapa și la lopată este Liviu Dragnea

Raluca Turcan, președinte interimar al PNL, a anunțat, duminică, faptul că liberalii vor avea, săptămâna viitoare, întâlniri cu grupurile parlamentare în vederea susţinerii depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

”Majoritatea PSD-ALDE a declarat război cetăţenilor cinstiţi din România. Românii cinstiţi au un proiect de ţară. O Românie prosperă bazată pe lege. O ţară în care legea să fie aplicată nediscriminatoriu, în care să nu fie două categorii de cetăţeni – cei puţini şi influenţi, care dau ordonanţe pentru ei înşişi şi cei mulţi care plătesc taxe şi respectă întotdeauna legea. Cele doua ordonanţe nu sunt despre lipsa capacităţii administrative de a rezolva problema din inchisori. Cinci cazărmi daca ar fi transformate in facilitati moderne de detenţie, situaţia ar fi mult îmbunătăţită. Daca s-ar fi dorit lucrul acesta s-ar fi facut!”, a spus Raluca Turcan.

Uniunea Salvați România, prin vocea președintelui Nicușor Dan, a anunțat, deja, că va sprijini o eventuală moțiune de cenzură depusă de liberali. Raluca Turcan a făcut, însă, apel și la parlamentarii altor partide din Opoziție pentru prijinirea acestui demers.

”Gândul meu se îndreaptă spre orice persoană de bun simţ din această ţară, spre orice persoană care susţine fundamentele democratice ale României. Aşadar, dacă vor veni colegi din PMP, din PSD, de oriunde, în Parlament, sau în societatea civilă, noi vom face front comun şi vom apăra o cauză comună. Depunerea unei moţiuni de cenzură este realistă, pentru că am avea numărul de semnături necesare dacă ar veni alături de noi colegii de la USR. Să treacă o moţiune de cenzură este mai complicat , însă, în acelaşi timp, eu cred că în România există foarte mulţi cetăţeni de bună credinţă, fie ei politicieni aflaţi chiar în alte partide”, a fost apelul său.

(foto: Sibiu100.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.