Meniu principal

Ce-a fumat Tudose? Susține că ”suntem în grafic” cu infrastructura de la Craiova

Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni seară, la finalul CEX, că demisionează, pentru că aşa a decis partidul. El a spus că pleacă cu fruntea sus.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la Craiova, că, în ceea ce privește infrastructura “care leagă Craiova de restul lumii”, România nu mai este la nivel de promisiuni. Primul ministru nu se referea la lucrări deja începute și aproape de finalizare, ci la faptul că au fost lansate niște licitații.

“Astăzi putem să spunem că, în ceea ce privește infrastructura care leagă Craiova de restul lumii, nu mai suntem la nivel de promisiuni, (…) suntem în grafic. (…) Sunt lucrări de infrastructură care sunt în procedură de licitare, de atribuire. Au început să se întâmple lucruri și pe această zonă. A fost un angajament al României. România înțelege să-și respecte angajamentele”, a spus Tudose, citat de AGERPRES, după o vizită la fabrica Ford din Craiova.

Potrivit șefului Executivului, lansarea noului model Ford EcoSport reprezintă “o nouă istorie” în compania Ford.

“Am emoții, ca un iubitor de mașini, pentru ceea ce reprezintă Craiova pentru România, pentru ceea ce a făcut Ford pentru Craiova și pentru România. (…) Nu este puțin lucru ca o companie de asemenea anvergură (…) să fie în România. Este un element de mândrie și pentru noi și bănuiesc că și pentru domniile lor faptul că au găsit aici un mediu propice economic, social, uman, de toată factura pentru a face acest pas important — un nou model, o nouă istorie în compania Ford”, a mai afirmat Tudose.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.