Meniu principal

Tudorel Toader se întoarce de urgență în țară, ca să-o mătrășească pe Laura Codruța Kovesi

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia vine la Bucureşti pentru discuţii pe tema legilor Justiţie

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, îi face pe plan prim-ministrului Viorica Dăncilă, ”trompeta” șefului PSD, Liviu Dragnea, întrerupându-și vizita oficială în Japonia pentru a se întoarce în țară, cu trei zile mai devreme. Luni însă,, Tudorel Toader spusese că nu înțelege de ce ar trebui să se întoarcă, concluziile sale privind anchetarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, fiind deja clare.

Decizia ministrului Justiției vine după ce premierul Viorica Dăncilă i-a cerut luni lui Tudorel Toader să se întoarcă de urgență în țară, în contextul acuzațiilor formulate la adresa DNA și a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de ex-deputatul PSD Vlad Cosma și procurorul Mihaiela Iorga.

Vizita în Japonia a ministrului Justiției trebuia să se termine în data de 17 februarie. Tudorel Toader se întoarce însă cu trei zile ca să participe la şedinţa de guvern de joi. Cel mai probabil va anunţa ce decizie a luat în legătură cu DNA.

„Îl voi chema cât de repede posibil să vină în România. Având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public, mi se pare normal ca ministrul Justiţiei să fie în ţară”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, după şedinţa Biroului Permanent al PSD.

Luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3, ministrul Justiției declara că nu i-a cerut nimeni, deocamdată, să se întoarcă. Totodată, Tudorel Toader spune atunci că dacă i se va cere, se va întoarce în România „cât poate de repede”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.