Meniu principal

Trump nu se lasă: vrea să demonstreze lumii că americanii îl iubesc

Donald Trump pune sub semnul întrebării Loteria Vizelor, în discursul despre Starea Națiunii

La doar o zi după preluarea oficială a funcției, noul președinte al SUA, Donald Trump, i-a cerut directorului interimar al Serviciului Parcurilor Naţionale (NPS) să publice poze suplimentare cu mulţimile prezente ceremonia de învestire, pentru a demonstra că numărul persoanelor prezente a depăşit recordul stabilit anterior de Barack Obama.

Donald Trump considera că fotografiile ar putea să dovedească o aşa-numită ”ştire falsă a presei mincinoase”, care a relatat că mulţimile prezente la ceremonia de învestire abia au atins media şi sunt departe de mulţimile de la ceremonia din 2009, a lui Barack Obama.

Donald Trump şi-a exprimat furia în legătură cu un retweet trimis de pe pagina agenţiei guvernamentale, în care apăreau poze comparate cu mulţimile prezente la învestirea lui Barack Obama.

”Serviciul Parcurilor Naţionale nu comentează cu privire la conversaţii interne purtate de oficialii din administraţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei guvernamentale, Thomas Crosson, relatează Washington Post, citat de News.ro.

În schimb, o purtătoare de cuvânt a administraţiei prezidenţiale a confirmat existenţa discuţiei telefonice, care în opinia ei demostrează stilul de conducere accesibil al preşedintelui Donald Trump.

În aceeaşi zi, miliardarul republican a atacat dur, cu ocazia unei vizite la CIA, modul în care presa americană a scris despre mulţimile prezente ceremonia de învestire în funcție.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.