Meniu principal

Trump evaluează posibile răspunsuri la o eventuală agresiune a Coreei de Nord

Trump condamnă atentatul de la Londra și susține că teroriștii trebuie tratați într-o manieră mult mai dură

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost informat, marți, de echipa sa de securitate națională asupra “unei serii de opțiuni” de răspuns la amenințările Coreei de Nord, în fața unei eventuale agresiuni, transmite EFE.

După cum a informat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, la întâlnirea cu președintele american au luat parte secretarul Apărării, James Mattis, și șeful Statului Major Interarme, Joseph Dunford.

“Reuniunea de informare și discuția s-au axat pe o serie de opțiuni de răspuns la orice formă de agresiune a Coreei de Nord sau, dacă ar fi necesar, pentru a împiedica o amenințare a Coreei de Nord cu arme nucleare la adresa Statelor Unite și a aliaților lor”, a arătat Sanders.

La finalul săptămânii, liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a promis că va continua dezvoltarea “valorosului” său program nuclear pentru a face față amenințărilor SUA, iar președintele american, Donald Trump, a spus că “va merge un singur lucru” în privința Phenianului.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.