Meniu principal

Tribunalul București, în pronunțare pe contestaţia la executare a lui Liviu Dragnea în din dosarul “Referendumul”

Liviu Dragnea rămâne condamnat penal

Procurorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a cerut, miercuri, Tribunalului Bucureşti trimiterea la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a părții din contestaţia la executare depusă de șeful PSD, Liviu Dragnea, referitoare la semnatarii motivării condamnării din dosarul Referendumul”. Judecătorul a rămas în pronuntare pe această cerere a DNA.

Magistratul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a solicitat ca restul din contestaţia la executare formulată de Liviu Dragnea să se judece în continuare la Tribunalul Bucureşti.

Pe de altă parte, apărătorul lui Liviu Dragnea a spus că oricum era motiv de amânare a judecării contestaţiei la executare, deoarece până miercuri nu a ajuns la Tribunalul Bucureşti hotărârea definitivă din dosarul „Referendumul” dată de Completul de cinci judecători de la instanţa suprema.

Preşedintele PSD a declarat marţi că, din ce a înţeles, în dosarul “Referendumul” a primit pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare pentru “exemplificare”. Liviu Dragnea a afirmat că nu este corect ca oamenii să fie condamnaţi pentru exemplu, aceasta fiind o situaţie care aduce aminte de “nişte vremuri triste”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.