Meniu principal

Toate telefoanele iPhone ar putea folosi tehnologia de recunoaştere facială de pe iPhone X

Studiu: Cererea pentru iPhone X va fi substanțială, dar nu excepțională

Apple ar putea renunţa complet, în 2018, la scanarea amprentelor în favoarea recunoaşterii faciale, cel puţin în cazul smartphone-urilor.

Dacă anul acesta tehnologia de recunoaştere facială este disponibilă exclusiv pe cel mai scump smartphone Apple, modelul iPhone X, anul viitor aceasta ar putea fi integrată în toate telefoanele companiei americane.

Analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, cel care reuşeşte să prevadă cu un mare grad de acurateţe mutările Apple, este convins că toate iPhone-urile pe care compania americană le va lansa anul viitor vor dispune de acelaşi sistem de recunoaştere facială ca cel de pe iPhone X.

iPhone X este primul smartphone Apple lipsit de butonul fizic Home de sub ecran. Eliminarea acestuia a survenit cu urmare la trecerii la un design cu rame semnificativ mai înguste decât anii anteriori.

Imposibilitatea folosirii butonului Home a forţat Apple să dezvolte un sistem de recunoaştere facială, cunoscut acum sub numele de Face ID, care foloseşte o cameră cu infraroşu şi o serie întreagă de senzori pentru a depista caracteristicile faciale.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.