Meniu principal

The Cranberries vor lansa un album pentru care Dolores O’Riordan a înregistrat vocea înainte să moară

Moartea vocalistei trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, ”inexplicabilă”

Trupa The Cranberries a anunţat că va lansa, în 2019, un album pentru care solista Dolores O’Riordan a înregistrat vocea înainte să moară.

Cei trei membri supravieţuitori ai grupului The Cranberries – Noel Hogan, Fergal Lawler şi Mike Hogan – au anunţat miercuri că vor să ducă la bun sfârşit ce au început, dar şi că vor relansa albumul de debut al trupei, pentru a marca 25 de ani de la apariţia lui. 

Ei au precizat cu solista Dolores O’Riordan a înregistrat, înainte să moară, în ianuarie 2018, vocea pentru noul album pe care speră să îl finalizeze şi lanseze la începutul lui 2019.

Ediţia aniversară a discului „Everybody Else is doing it so why can’t we” va fi lansată în a doua jumătate a acestui an. 

„După ce am cugetat mult am decis să finalizăm ceea ce am început”, au scris muzicienii pe contul de Facebook al trupei.

În 1993, albumul a devenit un succes internaţional, mai ales datorită piesei „Linger”. Albumul a fost remasterizat, grupul lucrând la el încă de anul trecut împreună cu Universal Music, şi va cuprinde şi piese din acea perioadă nelansate.

Cântăreaţa şi compozitoarea irlandeză Dolores O’Riordan a murit pe 15 ianuarie, la Londra, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări – urma să pregătească o versiune a piesei „Zombie” împreună cu trupa Bad Wolves.

O concluzie a anchetei morţii ei, desfăşurată de Westminster Coroner’s Court, a fost amânată până pe 3 aprilie, având în vedere că medicul legist aşteaptă rezultate ale mai multor teste.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.