Meniu principal

La Târgul de Turism al României, vacanțele în străinătate s-au dat ca pâinea caldă

Aproape 90% din vizitatorii care au cumpărat vacanţe de la Târgul de Turism al României, care a avut loc în weekend-ul trecut, au preferat sejururi pentru la vară în străinătate. Potrivit datelor prezentate de Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din țară, doar 15% au ales pachete de tip city-break sau alte tipuri de vacanţe.

Cele mai căutate au fost sejururile early booking pentru destinaţii din Grecia, Turcia sau Spania. Majoritatea celor care au cumpărat un pachet turistic de la târg au fost stimulaţi de reducerile de până la 50% disponibile prin programele de early booking, la care s-au adăugat şi ofertele speciale, arată un comunicat al companiei.

În topul celor mai solicitate destinaţii se află insulele Creta, Corfu sau Thassos, Antalya, dar şi destinaţii din Spania precum Mallorca, Tenerife şi Gran Canaria. Acestea au fost destinaţiile căutate şi rezervate mai cu seamă de către familiile cu copii, generând o cheltuială medie de circa 400 euro/persoană.

Cea mai căutată destinaţie a acestui târg de turism a fost insula Mallorca, pentru care reducerile au ajuns la 250 euro/cameră/sejur. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.