Meniu principal

Stromae are probleme de sănătate din cauza unui medicament pentru paludism

În timpul turneului pe care l-a susținut în Africa, în 2015, Stromae a luat un tratament pentru paludism pe care organismul său nu l-a tolerat. Artistul și-a întrerupt turneul mondial și a fost readus de urgență în Europa. Deși simptomele au fost serioase — halucinații, amețeli—, în luna martie anul trecut, Stromae spunea că s-a însănătoșit. Se pare că lucrurile nu stau însă chiar așa. ''Am avut o recădere în urmă cu puțin timp. Ca să fiu cinstit, am fost internat în spital, așa că sunt încă puțin sub tratament și din această cauză mă trezesc târziu. Am făcut o reacție severă la Lariam, un medicament pentru paludism. Am trecut printr-o decompensare fizică. Am simțit că pierd complet controlul. Nu e o glumă'', a explica artistul, la începutul lunii octombrie, pentru Libération. În momentul în care Karl Lagerfeld l-a întrebat care sunt simptomele, Stromae a răspuns: ''Amețeli și crize severe de anxietate''. Din cauza problemelor medicale, programul zilnic al artistului este dat peste cap: ''(ziua) începe de obicei pe la prânz. Scriu noaptea (...), nu-mi impun programe prea complicate. În afară de asta, sunt o companie agreabilă. Compun seara sau noaptea''.

Artistul belgian Stromae, care s-a ținut departe de lumina reflectoarelor după turneul Racine Carree, din 2016, a dezvăluit pentru ziarul Liberation, într-un interviu încrucișat cu designerul Karl Lagerfeld, din 6 octombrie, că are grave probleme de sănătate și simte că ”pierde controlul”, informează duminică Huffington Post în ediția franceză.

În timpul turneului pe care l-a susținut în Africa, în 2015, Stromae a luat un tratament pentru paludism pe care organismul său nu l-a tolerat. Artistul și-a întrerupt turneul mondial și a fost readus de urgență în Europa. Deși simptomele au fost serioase, halucinații, amețeli, în luna martie anul trecut, Stromae spunea că s-a însănătoșit. Se pare că lucrurile nu stau însă chiar așa.

”Am avut o recădere în urmă cu puțin timp. Ca să fiu cinstit, am fost internat în spital, așa că sunt încă puțin sub tratament și din această cauză mă trezesc târziu. Am făcut o reacție severă la Lariam, un medicament pentru paludism. Am trecut printr-o decompensare fizică. Am simțit că pierd complet controlul. Nu e o glumă”, a explica artistul, la începutul lunii octombrie, pentru Liberation.

În momentul în care Karl Lagerfeld l-a întrebat care sunt simptomele, Stromae a răspuns: ”Amețeli și crize severe de anxietate”.

Din cauza problemelor medicale, programul zilnic al artistului este dat peste cap: ”(ziua) începe de obicei pe la prânz. Scriu noaptea (…), nu-mi impun programe prea complicate. În afară de asta, sunt o companie agreabilă. Compun seara sau noaptea”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.