Meniu principal

Stelian Ion (USR) îl ”deconspiră” pe Eugen Nicolicea: Dă explicații Comisiei de la Veneția

Nicolicea salută decizia lui TuDorel de a le da o mână de ajutor condamnaților

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, marţi, la Parlament, că activitatea Comisiei juridice a fost suspendată pe motiv că preşedintele acesteia, pesedistul Eugen Nicolicea, ar avea o întâlnire cu oficiali ai Comisiei de la Veneţia, probabil despre legile justiţiei.

“Am aflat indirect din motivarea pe care a spus-o colega noastră la începutul şedinţei Comisiei juridice, aceea că se contramandează această şedinţă pentru că preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, stă de vorbă cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia şi iată cum aflăm noi pe căi indirecte lucruri foarte, foarte importante pentru activitatea Parlamentului şi care sunt de interes naţional”, a declarat Stelian Ion.

El mai spune că nu ştie dacă delegaţia a venit invitată sau din proprie iniţiativă.

“Nu ştim dacă au venit din proprie iniţiativă sau dacă au fost invitaţi, atâta vreme cât nu am ştiut nici măcar că există o asemenea delegaţie astăzi în Parlamentul României. Am presupus că este vorba de legile justiţiei şi probabil de propunerile de modificare a Codurilor penal şi de procedură penală”, a precizat Stelian Ion.
 
Stelian Ion a spus că, dacă reprezentanţii Comisiei de la Veneţia sunt în Parlament, USR trebuie să aibă, de asemenea, o discuţie cu această delegaţie.
 
“Dacă mai rămân şi dacă vom afla acest lucru, cu siguranţă trebuie să luăm şi noi legătura. (…) A fost o discuţie informală, doar am fost anunţaţi că nu se va ţine această Comisie juridică, urmează să facem demersurile în perioada imediat următoare pentru a ne întâlni şi noi cu aceşti reprezentanţi”, a spus deputatul USR.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.