Meniu principal

Ștefan Ioniță, interimar la conducerea Companiei de Autostrăzi

Încă o amânare a inaugurării lotului 3 al Autostrăzii Sebeş – Turda

Ministerul Transporturilor a anunțat, vineri, numirea provizorie a lui Ștefan Ioniță la șefia Companiei Naționale de Administrare a Infrastrcturii din România (CNAIR). Decizia a venit după demiterea, săptămâna trecută, a lui Cătălin Homor, otivul invocat fiind managementul defectuos al activității de deszăpezire.

Ștefan Ioniță va ocupa această funcție până la finalizarea procedurii de selecție a conducerii, prevăzută de Ordonanța de Guvern 109/2011.

“Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat, astăzi, 13.01.2017, pe Ștefan Ioniță ca director provizoriu al companiei. El va ocupa această funcție până la finalizarea procedurii de selecție a conducerii, prevăzută de Ordonanța de Guvern 109/2011. Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de decizia CA”, precizează Ministerul Transporturilor într-un comunicat de presă.

Ștefan Ioniță are 38 de ani și a condus, din 2014 până în prezent, Direcția Tehnică și Calitate a CNAIR. Între 2004 și 2014, a ocupat mai multe funcții în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică). Este absolvent al Universității Tehnice de Construcții București — Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri și a Masteratului “Mașini și Sisteme de Producție” din cadrul Universității Politehnica București.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.