Meniu principal

UPDATE: Steagul Uniunii Europene, realizat de 5.000 de persoane, în Piața Victoriei

UPDATE: La ora 21.00, cei aproximativ 5.000 de manifestanți din Piața Victoriei și-au aprns lanternele telefoanelor. au luminat hârtiile colorate în albastru și au reușit să realizeze steagul Uniunii Europene. 

La Sibiu au fost circa 300 de protestatari, la Brașov – peste 200, la Timișoara – peste 100.

Pentru seara zilei de duminică, pe pagina de Facebook Corupția Ucide se anunță un nou protest în Piața Victoriei, De această dată, manifestanții vor să creeze cu hârtii colorate și blitzurile telefoanelor steagul Uniunii Europene, la fel cum au făcut și cu drapelul României, acum două săptămâni.

„Am avut o prima mare victorie! Zidul care părea de nepătruns s-a fisurat şi parlamentul a aprobat abrogarea ordonanţei 13. Aşadar, duminica asta va invităm să sărbătorim. La a multa zi de protest, haideţi să ne strângem la un “party” în care să creăm steagul unuia dintre aliaţii noştrii în această luptă: Uniunea Europeană. Da! – în urma discuţiilor şi a feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE. Aşa că va invităm cu mic cu mare, duminică seara, de la ora 21.00, cu foi albastre şi telefoanele din dotare să transmitem un mare mesaj cu direcţia pe care ne-o dorim. Chitările, tobele şi alte instrumente muzicale sunt binevenite! Să facem gălăgie.

PS:Spre deosebire de blițul telefonului lui Şerban Nicolae, ale noastre nu aduc extracosturi la abonament aşa că le putem folosi cu încredere”, scriu organizatorii pe Facebook.

(foto: Inquam/Octav Ganea)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.