Meniu principal

Statueta Oscar a actriţei Frances McDormand, furată la Balul Guvernatorilor

Statueta Oscar a actriţei Frances McDormand, furată la Balul Guvernatorilor

Statueta Oscar pe care actriţa Frances McDormand a primit-o duminică seară a fost furată pentru scurt timp în timpul Balului Guvernatorilor, iar bărbatul care a luat-o de pe o masa unde era lăsată a publicat un videoclip cu ea pe Facebook, după care a fost arestat.

Terry Bryant, în vârstă de 47 de ani, a fost acuzat de furt după ce a luat trofeul de pe o masă. În videoclipul publicat pe Facebook Live, el ţine statueta şi spune: „Am primit asta în seara aceasta! Este a mea. Am reuşit în seara asta!”.

El a sărutat statueta de câteva ori înainte de a-i lăsa pe cei din jur să o atingă şi chiar le-a permis să îşi facă mai multe fotografii cu ea.

Bryant a susţinut că a primit Oscarul pentru „muzică” şi că va merge la petrecerea Vanity Fair.

Bărbatul a fost arestat, potrivit Variety, iar reprezentanta actriţei Frances McDormand a transmis că ea şi trofeul „s-au reunit fericiţi”. Între timp, mai mulţi oameni au luat urma făptaşului. Cara Buckley de la New York Times a publicat pe Twitter o fotografie cu bărbatul, spunând că fotograful lui Wolfgang Puck l-a oprit şi trofeul a ajuns din nou la proprietară.

Hoţul a fost arestat în jurul orei locale 11.50, iar cauţiunea pe care trebuie să o plătească este de 20.000 de dolari, potrivit LAPD.

Balul Guvernatorilor este petrecerea oficială organizată de Academia Americană de Film. El a avut loc la Ray Dolby Ballroom.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.