Meniu principal

Sorin Zlat, Luiza Zan, Mircea Tiberian, John Betsch, în programul ARCUB – Artist în Residence

Sorin Zlat, Luiza Zan, Mircea Tiberian, John Betsch, în programul ARCUB - Artist în Residence

A doua stagiune Artist in Residence este curatoriată de muzicianul Mircea Tiberian care a prezentat, în perioada octombrie – decembrie 2017, şase concerte de jazz susţinute de artişti români, europeni şi americani.

În 2018, în cadrul stagiunii colaborări şi proiecte inedite ale jazzului românesc şi internaţional, vor fi prezentate în premieră, 12 concerte live, în perioada februarie – iunie 2018.

Cu un lineup ce conţine artişti din Statele Unite ale Americii, Macedonia, Germania, Moldova, Spania, Italia, Elveţia, Serbia, Marea Britanie, Austria şi România, Artist in Residence debutează în 2018 cu o lansare de album.

Astfel, pe 1 februarie, de la ora 20.00 Artist in Residence găzduieşte primul concert din acest an: “The Land of Nod”, proiect prezentat de însuşi artistul în rezidenţă, Mircea Tiberian – care se adresează publicului deschis către experiment şi originalitate.

Întâlnirea artiştilor din distribuţia concertului pe scena ARCUB – Mircea Tiberian, Liviu Butoi, Chris Dahlgren, John Betsch reprezintă o oportunitate pentru iubitorii de jazz de a fi părtaşi la o performanţă artistică intensă, plină de originalitate. De asemenea, “The Land of Nod” este şi titlul albumului care va fi lansat pe scena ARCUB.

Portofoliul stagiunii de jazz Artist in Residence se completează cu prestaţia celor mai în vogă jazzmani autohtoni: Luiza Zan, Oana Chiţu, Valeriu Caşcaval, Marius Preda, Emil Bîzgă sau Sorin Zlat în colaborare cu artişti din Italia şi Marea Britanie, sunt doar câteva dintre numele de rezonanţă care vor concerta în lunile februarie şi martie ale acestui an pe scena ARCUB.

Concertele încep la ora 20.00 iar biletele se găsesc pe arcub.ro, bilet.ro sau la casa de bilete ARCUB.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.