Meniu principal

Simona Halep: Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru Romania

Simona Halep, în semifinale la Roland Garros

Simona Halep, locul 2 mondial, a anunţat, marţi, pe Facebook, că nu va evolua pentru România în Cupa Federaţiei, deoarece încă nu este refăcută după accidentarea de la Australian Open. 

“După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca in echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa ca l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru Romania deşi e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le incuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!”, a scris Halep pe Facebook.

Simona Halep, locul 2 WTA, nu este refăcută după accidentările suferite la Australian Open şi nu va evolua în întâlnirea România – Canada, din cadrul Cupei Federaţiei.

Partida România – Canda va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a competiţiei.

Învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Ana Bogdan, locul 86 WTA, va fi a patra jucătoarea din lotul României de Cupa Federaţiei la întâlnirea cu Canada, de la Cluj Napoca.

În echipa României se mai află Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.