Meniu principal

Simona Halep: Am suferit o contractură la picior în ghemul doi

Simona Halep s-a întors acasă: ”Am simțit că vine sfârșitul lumii pe moment”

Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce a învins-o pe Viktorija Golubic în primul meci al întâlnirii de FedCup România – Elveţia, că la scurt timp după startul partidei a suferit o contractură la picior, dar nu se pune problema să nu joace și duminică.

“Sunt bucuroasă că am reuşit să câştig acest prim meci. De fiecare dată e greu la FedCup, dar astăzi a fost ceva deosebit, o ceremonie deosebită. Am fost foarte impresionată şi contractată de emoţie şi am suferit o contractură la picior în ghemul doi. Dar o să mă recuperez şi o să joc mâine. Nu se pune problema să nu fiu mâine în teren. Vine din interior cât de mult îţi doreşti să termini un meci, dar astăzi nu a contat durerea. Toţi m-au ajutat astăzi să câştig, dar mai ales publicul”, a spus Halep, citată de News.ro.

Sportiva a subliniat că pentru ea a fost de trei ori mai greu decât în finala de la Melbourne: “Am declarat şi pe teren, după meci, că a fost de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne, din cauza emoţiilor. Când am emoţii nu pot să mănânc, am dureri şi arsuri la stomac, iar corpul meu e contractat”.

Întrebată cu ce s-a deosebit acest meci pentru ea, Halep a răspuns: “Ceremonia a fost specială, a fost în premieră, dar m-a impresionat foarte mult că după ce am fost prezentată în echipă toată lumea a început să strige: ‘Simona’. Faptul că atât de mulţi oameni şi-au dat interesul să creeze coregrafia şi mi-au scandat numele şi au pus multă energie mă face să apreciez şi m-a emoţionat”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.