Meniu principal

Și Vanghelie simte că i se apropie ”sorocul”: a deschis robinetul așa-ziselor dezvăluiri

Și Vanghelie simte că i se apropie ”sorocul”: a deschis robinetul așa-ziselor dezvăluiri

Fostul primar al sectorului 5, pesedistul Marian Vanghelie, a început, și el, pe modelul deja utilizat de Dragnea, Ponta, Udrea sau Ghiță, să facă mari ”dezvăluiri” la televizor. Acesta a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că Gabriel Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu pentru a-i spune că dacă acceptă fuziunea dintre Partidul Poporului şi UNPR, îl sună pe procurorul de caz şi îi va închide dosarul fostului realizator TV. 

„Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politică nişte oameni”, a declarat Vanghelie la Antena 3, spunând că “Ponta şi cu această gaşcă” l-au arestat pe Dan Diaconescu.

El a relatat că Dan Diaconescu “a fost chemat la Gabriel Oprea în birou, ca să facă fuziunea, l-a pus să discute cu procurorul de caz la telefon şi i-a spus că-l cheamă în zece minute la el şi dă cu el de pământ şi-i închide dosarul dacă face fuziunea”.

“Nu a vrut Dan Dianconescu să facă fuziunea(…). Domnul Oprea l-a sunat pe procurorul de caz al lui Dan Diaconescu, care i-a făcut dosarul şi i-a spus dacă face fuziunea, “eu îl chem pe ăsta aici şi dau cu el de pământ”, a susţinut Marian Vanghelie.

Gabriel Oprea a declarat că el nu comentează declaraţiile lui Marian Vanghelie, dar a susţinut că nimic din ceea ce a spus acesta nu este adevărat şi că nu l-a cunoscut pe procurorul din dosarul Dan Diaconescu.

“Niciodată nu comentez ce sune domnul Vanghelie. Nu este nimic adevărat, nu ştiu cine a fost procurorul de caz, nu a existat niciodată acest lucru”, a afirmat Gabriel Oprea.

El a admis că s-a întâlnit de mai multe ori cu Dan Diaconescu, dar că a fost prezentă toată presa când acesta a venit la UNPR.

Oprea a mai precizat că nu a făcut o plângere penală cuiva, că ceea ce spune Vanghelie “este o mare minciună”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.