Meniu principal

Shenzhen: Simona Halep o învinge pe Katerina Siniakova și câștigă cel de-al 16-lea trofeu din carieră!

Australian Open: Simona Halep - Eugenie Bouchard, joi, după ora 10.00

UPDATE: Setul decisiv s-a dovedit a fi o misiune multe prea ușoară pentur lidetul mondial, Simona Halep. Jucătoarea noastră a obținut un incredibil 6-0 în fața cehoaicei Katerina Siniakova, adjudecându-și astfel cel de-al 16-lea turneu din carieră.

Pentru victoria de la Shenzhen, Simona Halep va încasa un cec de 163,260 dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA. Jucătoarea noastră, alături de Irina Begu, o va întâlni pe Siniakova și în finala de dublu, care urmează să aibă loc, tot în sală (din cauza ploii) și care de asemenea nu va fi televizată.

UPDATE: Simona Halep pare de neoprit în setul decisiv al finalei de la Shenzhen, conducând-o pe Katerina Siniakova cu un neverosimil 4-0. Românca este la serviciu.

UPDATE: Katerina Siniakova a câștigat cu 6-2 setul al doilea, câștigătoarea trofeului de la Shenzhen urmând să se decidă în setul decisiv.

UPDATE: Finala de la Shenzhen, dintre Simona Halep și cehoaica Katerina Siniakova, este în plină desfășurare. Jucătoarea noastră a câștigat cu 6-1 primul set iar în cel de-al doilea este condusă cu 4-2. Vom reveni cu amănunte!

UPDATE: Finala turneului de la Shenzhen, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, deţinătoarea trofeului, a fost mutată în sală, din cauza ploii care cade în oraşul chinez, informează News.ro. Meciul, care va începe la ora 12.00 și urma să fie transmis de Digi Sport, nu va fi televizat cel mai probabil şi se va desfăşura fără spectatori.

Simona Halep a schimbat, sâmbătă, câteva mingi cu un puşti, spectator în tribunele arenei centrale de la Shenzhen, aşteptând ca vremea să se îmbunătăţească astfel încât să se poată disputa finala turneului din China.

Pentru că nu prea putea să returneze mingea, copilul a primit sfaturi şi ajutor din partea antrenorului Simonei, Darren Cahill. Înainte, Halep şi Cahill au efectuat un uşor antrenament pe terenul ud.

Finala turneului de la Shenzhen, dintre Simona Halep, liderul mondial, şi cehoaica Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, deţinătoarea trofeului, a fost amânată în mai multe rânduri, din cauza ploii.

Organizatorii au amânat iniţial o oră meciul, până la 09.00, apoi până la 09.30, dar condiţiile meteo nu s-au îmbunătăţit. În acest moment a fost stabilită ora 10.45, pentru posibilul start al întâlnirii.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc după cea de simplu.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.