Meniu principal

Incertitudini pentu sezonul al optulea al serialului Game of Thrones

HBO nu a decis încă numărul de episoade din sezonul al optulea al serialului Game of Thrones, relatează flickeringmyth.com. Pe de altă parte, producătorii iau în calcul realizarea unui spinoff.

În această vară Game of Thrones va reveni cu sezonul al șaptelea, penultimul, care va avea numai șapte episoade. Apoi producătorii D.B. Weiss și David Benioff vor încheia serialul fantasy realizat după seria de romane ”Cântec de gheață și foc” a lui George R.R. Martin cu un al optulea sezon, despre care se anunțase inițial că va avea șase episoade.

Totuși, până acum, HBO nu a anunțat oficial că va produce al optulea sezon, o decizie despre care directorul de programe al canalului, Casey Bloys, susține că a fost întârziată de faptul că nu se știe încă exact câte episoade ar urma să fie realizate în ultimul sezon.

Indiferent câte episoade va avea sezonul al optulea, cert este că serialul de televiziune Game of Thrones se apropie de sfârșit. Totuși, au existat destule discuții la HBO despre realizarea unui serial derivat a cărui acțiune să se desfășoare tot în universul Weteros, iar Casey Bloys a declarat pentru Variety că ar fi “o prostie” să nu ia în calcul un spinoff.

(foto: Lifehacker.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.