Meniu principal

Serena Williams joacă doar la dublu în întâlnirea de Fed Cup cu Olanda

Serena Williams joacă doar la dublu în întâlnirea de Fed Cup cu Olanda

Serena Williams, fost număr 1 mondial, s-a confruntat cu importante probeleme de sănătate după ce a născut în septembrie 2017 şi a lăsat săse înţeleagă că nu este sigură de participarea la următoarele turnee de grand slam din acest an, informează agenția Reuters, citată de News.ro.

Serena ar fi trebuit să revină pe teren în acest week-end, într-o întâlnire uşoară la prima vedere, SUA – Olanda, de la Asheville, din turul I la Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei. Însă fostul lider WTA a fost nominalizată de căpitanul nejucător al SUA, Kathy Rinaldi, doar în partida de dublu, alături de Lauren Davis, nu şi la simplu.

Fostul lider WTA a fost întrebată, vineri, despre planurile de a juca la cele trei grand slam-uri rămase din 2018, iar sportiva americană a declarat: “În acest moment, nu ştiu. Acum sunt concentrată pe acest week-end şi apoi o să văd ce ar putea fi. Am obiective pe teremen lung, bineînţeles. Dar acum obiectivul meu este să mă concentrez pe acest moment. Evident că 25 de grand slam-uri ar fi ceva ce mi-ar plăcea, urăsc să mă limitez eu însămi”.

Serena Williams, câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, a dezvăluit revistei Vogue că a fost ţinută la pat şase săptămâni după ce a născut de o serie de complicaţii, incluzând un embolism pulmonar ce a dus la multiple intervenţii chirurgicale. Astfel, revenirea ei la forma sportivă anterioară se face cu greutate.

“Cred că este normal ţinând cont prin ce am trecut. dar îmi oferă o altă perspectivă. E aproape relaxant pentru mine deoarece nu am nimic de demonstrat. Încă o dată, doar să lupt şi să fiu acolo, să concurez din nou”, a spus ea, vineri.

Discursul ei este schimbat faţă de cel din luna august, când prognoza o revenire “şocantă” pe teren după ce va naşte. Serena Williams spunea că vrea să joace la trei luni după naştere şi că nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri ca înainte de a rămâne însărcinată.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.