Meniu principal

Șerban Nicolae: Îi asigur pe toți că nici nu am să mă schimb și nici n-am să părăsesc partidul

Șerban Nicolae explică de ce au venit în România reprezentanții Comisiei de la Veneția

Social-democratul Șerban Nicolae a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că decizia partidului de a-i lua funcțiile de lider al grupului senatorial și pe cea de președinte al Comsiei juridice este ”nedreaptă”, el considerându-se nevinovat. Pe de altă parte, Șerban Nicolae a spus că nu va părăsi PSD și nu va critica organele de conducere.

“Am văzut o serie de preocupări legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodată sau pe care nu le-am făcut niciodată, după decizia Comitetului Executiv de miercuri în ceea ce mă privește. Mai precis, nu am spus niciodată că a fost o execuție, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea și cu atât mai puțin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot să critic vreodată partidul, pentru că asta ar fi o inepție. Eu am spus că nu mă consider vinovat și că nu trebuia să fiu sancționat. Pentru mine este o sancțiune, dar faptul că este una nedreaptă nu-mi produce vreo supărare pe partid sau pe organele sale de conducere. Îi asigur pe toți că nici nu am să mă schimb și nici n-am să părăsesc partidul al cărui membru fondator sunt și că, în general, sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică”, a afirmat Șerban Nicolae.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu crede că Șerban NIcolae va pleca din PSD, în ciuda poziției pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice și a grupului parlamentar social-democrat.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.