Meniu principal

Şerban Nicolae: DNA, o instituţie  profund afectată de o boală foarte, foarte gravă, internă

Şerban Nicolae: DNA, o instituţie  profund afectată de o boală foarte, foarte gravă, internă

Șerban Nicolae, unul dintre cele mai toxice personaje de la conducerea PSD, nu a ratat ocazia de a mai săpa un pic la groapa Direcției Naționale Anticorupție, după așa-zisele dezvăluiri făcute duminică seara, la Antena 3, de Vlad Cosma, fiul fostului baron PSD de Prahova, Mircea Cosma.

”Din punctul meu e vedere, cred că am ajuns într-un moment foarte grav în care, practic, DNA ar trebui refăcută din temelii. Acolo sunt oameni valoroşi, există procurori capabili, dar cred că în acest moment instituţia este una profund coruptă, una profund afectată de o boală foarte, foarte gravă, internă”, a declarat Şerban Nicolae, la intrarea în sediul PSD.

Potrivit acestuia, ”credibilitatea instituţiei s-a prăbuşit, iar acest lucru este foarte, foarte grav”, iar ceea ce a făcut DNA este ”un spectacol politic, un joc periculos despre cine poate şi cine nu poate să fie ministru în ţară”.

Întrebat ce măsuri ar trebui să ia ministrul Justiţiei, Şerban Nicolae a precizat: ”Eu cred că este momentul unor măsuri drastice şi cât se poate de concrete, cât de poate de aplicate”.

Acesta a refuzat să precizeze exact care sunt aceste măsuri, apreciind că este în sarcina ministurlui Justiţiei să decidă

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.