Meniu principal

Șerban Nicolae cere scuze electoratului PSD pentru jignirile aduse deputatei USR

Fostul senator PSD, Cătălin Voicu, a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare

Deputatul USR, Cosette Chichirău, a povestit, miercuri, la Parlament episodul de tristă amintire în care a fost înjurată ca la ușa cortului de senatorul PSD, Șerban Nicolae, recunoscut pentru caracterul său grobian. Acesta din urmă a cerut scuze propriului electorat pentru cmportamentul de miercuri, mesajul său fiind ”condimentat”, din nou, că jigniri și calomnii la adresa deputatului USR. 

“În plen, eu am făcut un live pe Facebook, ați văzut că grupul USR a ieșit în față, cu însemne care spuneau ‘Hoții’, în timp ce colegul nostru Stelian Ion susținea amendamentele depuse de USR. Din cauză că eu filmam, au început să apară înjurături la adresa mea. Ce ați văzut e probabil o mică parte din ce se spunea în plen de mai mulți deputați de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultată eu, important este ce se întâmplă cu Justiția din România, se întâmplă o procedură de urgență neconstituțională, în timp ce nu avem procedură de urgență pe niciun aspect din sănătate, educație sau autostrăzi. (…) Avem de-a face cu un grup infracțional organizat și eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracțional organizat. (…) Eu nu mă simt jignită. Domnul Șerban Nicolae nu mă poate jigni. Nu are capacitățile nici morale, nici intelectuale să mă jignească pe mine. Eu sunt aici să apăr legile României, să apăr poporul român, el poate să spună orice vrea, asta nu mă interesează pe mine personal, nu este o dezbatere despre mine personal”, a declarat Chichirău la Parlament, care a arătat că Șerban Nicolae nu avea motive să fie prezent în plenul Camerei Deputaților, fiind senator.

Șerban Nicolae și-a cerut scuze alegătorilor pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR, menționând că nu a mai suportat insulta și calomnia venite din partea acesteia și a cedat.

“Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfacție. Probabil că electoratul care a trimis-o în Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, să ia 150 de milioane de lei pe lună, diurne, cazare, transport și așa mai departe, sume forfetare, ca să mă înjure pe mine. Am lăsat-o, a făcut-o de mai multe ori, din păcate pentru mine, și îmi cer scuze pentru asta, la un moment dat am cedat și am replicat pentru că nu am mai suportat insulta și calomnia repetate. Față de electoratul meu îmi cer scuze, îmi pare rău, față de oamenii de bună credință, că nu pentru asta m-au trimis pe mine în Parlament, sper să nu se mai repete”, a spus Nicolae la Palatul Parlamentului.

Ulterior, Deputatul USR, Cosette Chichirău, a anunțat că intenționează să-l acționeze în instanță pe senatorul PSD Șerban Nicolae, după ce l-a apostrofat pe acesta pe holurile Palatului Parlamentului și i-a cerut să-i ceară scuze pentru jignirile primite în cursul aceleași zile.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.