Meniu principal

Și pesediștii știu să foloseasăc boicotul: un Ocol silvic din Argeș și-a închis contul de la Raiffeisen

Supărat, probabil ca și șeful său de partid, Liviu Dragnea, pe participarea bancherului Steven van Groningen, șeful Raiffeisen Bank, la protestele antiguvernamentale din Piața Victoriei, administratorul unui ocol silvic din Argeș a închis contul ocolului deschis la bancă. Ocolul Silvic Muscel este condus de Dorin Mărășoiu, lider local PSD Argeș. Până în vara anului trecut, el a fost vicepreședinte al Consiliului Județean.

”Stat puternic care să-i asigure securitatea în toate formele şi manifestările ei grandioase. Fiecare Naţiune posedă domenii sociale strategice (în consonanţă cu stimularea activităţilor private) în lipsa cărora se dezintegrează. Un Stat puternic prin instituţiile sale asigură perenitatea Naţiunii”, a scris administratorul O. S. în deschiderea postării de pe Fcebook în care anunța închiderea contului bancar.

O. S. „Stejarii Muscelului” acoperă o arie geografică destul de mare, de la Bogaţi, la Topoloveni (circa 700 ha.), Priboieni (circa 700 ha.), Beleţi-Negreşti, piteşti, Bălileşti, Cotmeana, zona Vidraru etc. Suprafața acorperită de ocol este de 5.400 de hectare.

Anul trecut, patronii a două firme ce aveau relaţii comerciale cu firma deţinută de soţia lui Mărășoiu l-au acuzat pe acesta de înșelăciune. Mai precis, compania deţinută în acte de soţia sa, M. GH. Vitis Product SRL, nu ar mai fi vrut să plătească un contract în valoare de 40.000 lei negociat personal de Dorin Mărăşoiu.

(foto: Facebook)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.