Meniu principal

Şeful DNA Ploieşti: Nu am falsificat niciodată probe. Este o variantă denaturată a lui Vlad Cosma, care speră să scape

Şeful DNA Ploieşti: Nu am falsificat niciodată probe. Este o variantă denaturată a lui Vlad Cosma, care speră să scape

Șeful DNA Ploieşti, prim-procurorul Lucian Onea, a afirmat, luni, că Biroul pe care îl conduce nu a falsificat niciodată probe şi a respectat întotdeauna legea. Mai mult, acesta a afirmat că procurorii DNA Ploiești au fost avertizaţi de persoane din anturajul lui Vlad Cosma că va urma un atac, ceea ce s-a şi întâmplat, dar nu vor ceda presiunilor.

“Niciodată nu au fost falsificate probe, sunt susţineri pe care le fac inculpaţii în dosare. (…) Au fost controale, s-a constatat că la DNA Ploieşti a fost respectată legea de fiecare dată. Nu va puneţi întrebarea de ce discuţiile sunt duse în afara cadrului judiciar? Pentru a fi făcute tot felul de alegaţii. Nu am falsificat nicio probă”, a afirmat Onea, citat de News.ro.

Şeful DNA Ploieşti a mai spus că la această structură nu a existat nicio situaţie  deosebită în care să se fi constatat că probele au fost nelegal administrate.

Procurorul Lucian Onea a mai spus că “tot ce s-a prezentat la TV este o variantă denaturată, personală, a lui Vlad Cosma, care speră ca până la termenul următor al procesului să scape”.

“Indiferent de metodele folosite, de intimidări, de şantaj, nu o să cedăm preciunilor, chiar dacă acestea sunt din ce în ce mai agresive şi vor să ne compromită şi să ne demobilizeze”, a mai spus procurorul.

Şeful DNA Ploieşti a precizat că a solicitat chiar astăzi Inspecţiei Judiciare să facă verificări pentru că “este în joc reputaţia procurorilor”. 

(foto: News.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.