Meniu principal

Şeful ANAF, despre greva subordonaților săi: Am cerut Guvernului menţinerea sporului de 15%

Şeful ANAF, despre greva subordonaților săi: Am cerut Guvernului menţinerea sporului de 15%

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan, a emis, luni, un comunicat de presă referitor la protestul spontan al subordonaților săi, nemulțumiți de proiectul legii salarizării unitare. Acesta le-a cerut angajaților Fiscului să reia lucrul, asigurându-i că va face toate demersurile necesare pentru ca nemulţumirile lor să fie auzite.

“Nemulţumirile sindicatelor sunt legate de legea salarizării. Am avut deja discuţii cu liderii de sindicat. Le-am ascultat revendicãrile. Am depus la Guvern propunerile de modificare a legii, în sensul eliminarii discrepanţelor si al menţinerii sporului de 15%. În mod onest şi deschis suntem în dialog permanent cu aceştia. Le solicit şi pe aceasta cale sã îşi reia lucrul şi îi asigur cã în calitatea mea de preşedinte voi face demersurile necesare pentru ca nemulţumirile lor sã fie auzite si sã gãsim soluţii în vederea bunei functionãri a activitãţii instituţiei”, a afirmat Stan.

Câteva sute de angajaţi din finanţe protestează, luni, în faţa ministerului, în contextul în care mii de salariaţi din direcţiile de finanţe publice din întreaga ţară au declanşat un protest spontan nemulţumiţi de proiectul legii salarizării. Preşedintele Sindicatului Naţional Finanţe Publice – SindFISC, Liviu Toader, declara pentru News.ro că au intrat în grevă angajaţii din Bucureşti şi cel putin zece judeţe.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Şeful ANAF, despre greva subordonaților săi: Am cerut Guvernului menţinerea sporului de 15%

  1. Marinescu Ion spune:

    Cind veti fi pregatiti sa verificati multinationalele dupa ce iesiti la pensie?
    Doriti acest spor pentru pentru controale mai dese la societi :srl-uri, pfa, II-uri, snc,si cel mult un SA cu capital romanesc.Salariu, venitul trebuie stabilit pe competenta productivitate etc,

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.