Meniu principal

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a fost audiat la DNA în dosarul OUG 13

”Mâna” lui Dragnea, validată pentru funcția de președinte al Curții de Conturi

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a fost audiat, joi, la DNA, în calitate de martor, timp de peste trei ore, în dosarul privind elaborarea Ordonanţei de Urgenţă 13, prin care Cabinetul Grindeanu a modificat Codurile penale, în seara zilei de 31 ianuarie.

După întâlnirea cu procurorii, Busuioc a spus că nu va face declaraţii, iar când a fost întrebat dacă i-a spus premierului Sorin Grindeanu că Ordonanţa 13 avea toate avizele necesare, secretarul general al Guvernului a explicat că stenograma acelor discuţii este publică, fără a face alte comentarii.

Nici ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, audiată miercuri, nu a dorit să dea detalii, la ieşirea de la DNA.

“Ce am avut de declarat, am declarat la forurile competente, nu am nimic de adăugat. Este o procedură pe rol”, a spus ministrul Graţiela Gavrilescu.

DNA a demarat o anchetă cu privire la modul de elaborare a OUG 13 în urma unei plângeri depuse, pe 24 ianuarie, de Mihai Poliţeanu, Elena Ghioc şi Răzvan Patachi, membri ai asociaţiei ”Iniţiativa România”.

(foto: AGERPRES)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.