Meniu principal

Sebastian Ghiță trăiește! Vrea să fie audiat prin videoconferință

Ghiţă spune că fusese şi el invitat acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009

Avocatul lui Sebastian Ghiţă, aflat în arest în Serbia, a cerut, marţi, Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) ca clientul său să fie citat la arestul din Belgrad şi, dacă este posibil, să fie şi audiat prin videoconferinţă în procesul în care este acuzat că i-a dat o casă fostului primar din Ploieşti Iulian Bădescu în schimbul finanţării echipei de baschet Asesoft Ploieşti, informează News.ro. Procurorul DNA a fost de acord cu citarea lui Sebastian Ghiţă în străinătate. 

“Am luat legătură cu el şi a zis că doreşte să participle activ la proces, aşa cum a făcut-o până acum de fiecare dată”, a spus avocatul lui Ghiță, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care apărătorul a solicitat amânarea procesului.

De asemenea, avocatul a mai cerut și conexarea cererii de arestare preventivă cu dosarul în care Ghiţă este acuzat că i-a dat o casă fostului primar Iulian Bădescu, instanţa fiind de acord. Urmtorul termen a fost stabilit pentru data de 6 iunie, până când Sebastian Ghiţă ar trebui citat în Serbia.

Acesta este al treilea dosar în care procurorii DNA au cerut instanţei arestarea preventivă în lipsă a lui Sebastian Ghiţă, în baza celorlalte două mandate urmând să fie solicitată extrădarea fostului deputat din Serbia.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Sebastian Ghiță trăiește! Vrea să fie audiat prin videoconferință

  1. Marinescu Ion spune:

    Nu cred ca se va aproba .Practica interzice inregistrarea proceselor .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.