Meniu principal

Școlile din Ialomiţa şi Călăraşi, închise vineri din cauza vremii nefavorabile

Școlile din Ialomiţa şi Călăraşi, închise vineri din cauza vremii nefavorabile

Autorităţile din Ialomiţa şi Călăraşi au decis ca toate unităţile de învăţământ să rămână închise vineri, când este anunţat un nou val de ninsori şi viscol. Judeţele vor fi sub cod portocaliu de ger, ninsori abundente şi viscol.

Printr-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului Ialomiţa anunţă oficial suspendarea cursurilor şcolare vineri, 23 martie 2018.

”Având în vedere evoluţia valorilor termice şi a precipitaţiilor sub formă de zăpadă, însoţite de viscol, prognozate pentru perioada următoare, şi a Hotărârii nr. 2/23.03.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a dispus suspendarea cursurilor şcolare în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Ialomiţa, vineri, 23 martie 2018, cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit”, se arată în comunicatul Prefecturii Ialomiţa.

Aceeaşi decizie a fost luată şi la Călăraşi, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase prognozate pentru perioada 22-23 martie.

Cele două judeţe se vor afla, vineri, sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu de ger, ninsori abundente şi viscol. 

Anterior, Primăria Capitalei şi Comitetul pentru Situaţii de urgenţă Ilfov au anunţat suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.