Meniu principal

România TV, amendată de CNA cu 9.000 de euro pentru benzile cu Ghiță

Postul de propagandă România TV, ars la buzunare pentru injurii aduse lui Kovesi

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis, în ședința de marți, amendarea postului România TV cu o sumă de 40.000 de lei (circa 9.000 de euro) pentru  încălcarea legislației audiovizuale în emisiunile în care au fost dezbătute benzile cu Sebastian Ghiță, în care acesta din urmă a lansat diverse acuzații la adresa DNA și SRI.

A fost a doua oară în ultimele două săptămâni când CNA a luat în discuție cazul înregistrărilor cu patronul RTV. Marțea trecută, a existat o propunere de amendare a postului de televiziune cu suma de 200.000 de lei, însă aceasta nu a trecut la vot. Unii membri ai CNA au spus, la moentul respectiv, că vor să asculte și punctul de vedere al celor de la România TV.

Marți, subiectul a ajuns din nou pe masa CNA, iar postu de televiziune a avut și un reprezentant, pe Roxana Niculescu, director de programe la România TV. Propunerile de amendă, ca și acuantum, au fost următoarele: Radu Herjeu – 40.000 de lei; Valentin Jucan – 200.000 de lei (a retras-o, însă, înainte de nceperea votului); Oroslya Borsos – 80.000 de lei.

(foto: Paginademedia.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.