Meniu principal

Remus Vulpescu, ”moderatorul” episodului penibil Dan Diaconescu – Oltchim, se întoarce

Mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea Romaero, prelungit cu trei ani

Remus Vulpescu, ”regizorul” episodului hilar cu vânzarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea către Dan Diaconescu, a devenit, mai nou, consilier al ministrului Energiei, Toma Petcu.

În prezent, Vulpescu deține funcția de director al Romaero Băneasa, companie aflată în subordinea Ministerului Economiei, potrivit Economica.net. Acesta a mai fost și preşedinte al Consiliului de Administrație al Hidroelectrica, semnând pentru intrarea în insolvență a companiei, în vara anului 2012.

Recent, Vulpescu a mai ocupat şi funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Rompetrol Rafinare Constanţa (unde statul este acționar), a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al Transgaz şi director al producătorului de echipamente energetice Vulcan Bucureşti, companie deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, dar intrată ulterior în insolvenţă.

Anterior, Remus Vulpescu a fost şef al Corpului de control al fostului premier Victor Ponta.

Remus Vulpescu a rămas cunoscut pentru încercarea penibilă de a vinde combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, pe când era președinte al OPSPI. Fostul om de televiziune, Dan Diaconescu, acum la închisoare, a câştigat licitaţia pentru cumpărarea combinatului, însă procedura a eșuat lamentabil, pepededistul nereușind să facă dovada că are şi banii necesari pentru plata acţiunilor.

(foto: Gândul.info)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.