Meniu principal

Judecătorii nu-l lasă pe Remus Truică să plece la Monaco, pentru a-și schimba buletinul

Judecătorii Curții de Apel Brașov i-au respins, luni, lui Remus Truică, aflat sub control judiciar în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa, cererea de a părăsi țara pentru a merge la Monaco, în scopul de a-și schimba cartea de identitate.

Fost șef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truică are rezidenţa la Monaco şi, pentru că se află sub control judiciar în acest dosar, are interdicţia de a părăsi ţara. Instanţa a rămas în pronunţare, iar luni a decis să respingă cererea omului de afaceri.

”Respinge cererea formulată de inculpatul Truică Remus de încuviinţare a părăsirii limitei teritoriale a României. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare“, se arată în decizia magistraţilor.

La data de 18 mai 2016, Remus Truică, prinţul Paul şi alte 20 de persoane, printre care trei cetăţeni israelieni şi jurnalistul Dan Andronic, au fost trimişi în judecată în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa şi a 47 de hectare din Pădurea Snagov.

Truică este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită. Prinţul Paul, la rândul său, este acuzat de cumpărare de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu.

(foto: Click.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.