Meniu principal

Reglări de conturi la PSD Alba: primarul comunei fruntașă la accesarea fondurilor europene, exclus din partid

Comitetul Executiv Județean al PSD Alba a decis excluderea din partid a lui Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, care a înregistrat cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene din țară. O dată cu acesta, a mai fost exclus și consilierul județean Ioan Florea. Social-democrații nu au oferit explicații cu privire a motivele ce au stat la baza acestor decizii de excludere.

”Sunt niște chestiunii ale noastre, interne. Nu aș vrea să intru în detalii. Pentru a putea merge în forță mai departe și în sens constructiv în echipă s-a considerat că măsurile sunt cele necesare. Am început campania de reorganizare, de analiză. Uneori mai trebuie făcută și curățenie”, a declarat pentru AGERPRES liderul PSD Alba, Ioan Dârzu.

Gheorghe Damian, unul din cei mai cunoscuți primari de comună din țară, s-a aflat pe lista PSD pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din decembrie. El a câștigat un nou mandat de edil anul trecut, al V-lea, cu 85% din voturi.

Ioan Florea, consilier județean cu mai multe mandate la activ, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Alba și, până în vara anului trecut, președinte executiv al PSD Alba.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.