Meniu principal

Reacția lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a devenit prima româncă nr. 1 mondial

Ilie Năstase, interzis și la Wimbledon. Nu are voie nici măcar în tribune!

Fostul tenisman, Ilie Năstase, a declarat, sâmbătă, că Simona Halep a reuşit să devină liderul WTA după ce şi-a îmbunătăţit serviciul şi a fost mai agresivă, el subliinind că de acum toate celelalte jucătoare vor dori s-o învingă.

“Am spus mereu că va deveni numărul 1 când va veni momentul. Cred că şi-a îmbunătăţit serviciul al doilea şi a fost mai agresivă. Pentru tenis este mult, este un ciclu acum şi în viitor şi băieţii se vor ridica la nivelul fetelor. Problema e că de acum toate vor s-o bată pe ea. Pavel e foarte bine că a venit, pentru că vorbeşte româneşte, e mai aproape de ea, se cunosc de mai mult timp”, a spus Năstase, la Digi Sport.

Simona Halep va urca, luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele de la Beijing. Ea va fi prima româncă lider mondial în tenis și al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974. De asemenea, Simona Halep este a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, în istoria de 44 de ani a WTA.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.