Meniu principal

Răzvan Marin, transfer de 2 milioane de euro la Standard Liege

Jucătorul Răzvan Marin,în vârstă de 20 ani, s-a transferat de la FC Viitorul Constanța la formația Standard Liege, a anunțat, vineri, gruparea din prima ligă a campionatului de fotbal al Belgiei pe site-ul său oficial.

Clubul belgian nu a oferit detalii referitoare la durata sau valoarea transferului lui Răzvan Marin, însă presa din Belgia susține că Standard Liege a acceptat să plătească aproximativ 2 milioane euro în schimbul jucătorului român.

Anul trecut, Răzvan Marin și-a făcut debutul și în selecționata României, pentru care a înscris un gol în cele patru partide în care a fost utilizat.

“Răzvan este un tânăr mijlocaș talentat și foarte promițător. Numeroase cluburi europene și-au arătat deja interesul față de el, însă Răzvan a fost sedus de proiectul nostru și este convins că Standard Liege este clubul ideal pentru a-l ajuta să depășească o etapă în cariera sa. El este încântat să descopere competiția noastră și să aajute echipa să-și atingă obiectivele”, a declarat directorul general al clubului Standard Liege, Olivier Renard, citat de AGERPRES.

(foto: Click.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.